Nascholing bij Rijschool Dekker

Voor chauffeurs met een rijbewijs D geldt dat ze een bepaalde hoeveelheid nascholing moeten volgen, waarmee ze hun kennis op peil houden. Voor een rijbewijs met code 95 bijscholing zijn die eisen wat minder streng dan in andere gevallen. Je hoeft dan maar 35 uur nascholing te volgen, in plaats van de gebruikelijke 70 uur. De scholing bestaat vaak uit een aantal cursussen, en moet bovendien uit minstens één dag praktijktraining bestaan. Rijschool Dekker helpt jou graag om die nascholing te realiseren, en brengt je kennis weer helemaal op het goede niveau.

Denk na over de nascholing voor je rijbewijs

Het is een goed idee om op tijd te beginnen met nadenken over het inplannen van nascholingscursussen. Veel chauffeurs stellen de scholing uit, en zijn dan op het allerlaatste moment verlicht 35 uur cursussen en trainingen te volgen. Dat kost je dan een hele week de tijd – erg onhandig, en bovendien niet de meest efficiënte manier om de kennis goed op te slaan. Rijschool Dekker helpt je daarom om een heldere en overzichtelijke planning te maken, waarbij je ieder jaar een cursusdag inplant. Op deze manier loop je niet tegen een probleem aan als het tijd is om de vakbekwaamheid te verlengen.

Cursus voor buschauffeurs en vrachtwagenchauffeurs

Met een rijbewijs D heb je vaak een flinke verantwoordelijkheid op de weg. Het is dan ook zaak dat je alles goed bijhoudt en de verplichte cursussen volgt. Hoeveel nascholing je precies moet volgen, kun je zien op de website van het Examenhuis. Wat misschien voelt als een verplichting, wordt bij Rijschool Dekker een leuke ervaring waarbij je daadwerkelijk iets op kunt steken. Twijfel dus niet langer, en garandeer de code 95 op je rijbewijs door je nascholing te laten verzorgen bij deze ervaren rijschool, die de gecertificeerde cursussen verzorgt die nodig zijn.