Autoherstel in Eindhoven

Het zal je maar overkomen dat je stalen ros al dan niet door je eigen toedoen een flinke deuk oploopt. De schade is helaas niet terug te draaien maar je kunt er wel veel aan doen om het ongemak op professonele wijze bij een garage Eindhoven te laten herstellen.

Autoherstel De Kade in Eindhoven

Schade aan je auto wil je graag zo snel mogelijk gerepareerd zien. Woon je in de omgeving van Eindhoven dan kun je voor vakkundig herstel terecht bij Autoherstel De Kade. Deskundige medewerkers maken eerst een taxatie van de schade en een overzicht van hoe deze het beste herstelt kan worden. Nadat je auto is binnengebracht voor de geplande schadereparatie werkzaamheden ontvang je een vervangauto. Ideaal want zo blijf je mobiel ondanks het feit dat je auto in de garage in Eindhoven staat.

Alles bij elkaar onder één dak

Van de demontage bij het plaatwerk tot het spuiten en van het monteren en uitlijnen tot de uiteindelijke afwerking en garantie. Je hebt alle onderdelen van het autoherstel proces bij elkaar onder één dak. Daarbij maakt het merk en type van je auto niets uit. Je auto is in goede handen bij een FOCWA Eurogarant bedrijf dat bovendien ISO9001 gecertificeerd is. Autoherstel De Kade werkt daarnaast samen met alle autoverzekeringsmaatschappijen.

Vakkundig opgeleide medewerkers

De (schadeherstel)medewerkers die u te woord staan en die uw auto herstellen zijn vakkundig opgeleid en weten hoe de nieuwste technieken en apparatuur toegepast kunnen worden. Door de brede expertise die binnen de garage aanwezig is kan het bij sommige schade gevallen mogelijk zijn om voor alternatief herstel te kiezen. Hierbij kun je onder meer denken aan het uitdeuken zonder spuiten bij kleine deukjes. Wil je liever geen terugval in de opgebouwde no-claim korting? Dan kun je in samenspraak met de monteurs er voor kiezen om voor het herstel gebruik te maken van merkloze of gebruikte onderdelen. Je maakt dan toch gebruik van goede vervangende producten, de schade aan je auto wordt professioneel en deskundig hersteld en je betaald daarvoor een uiterst scherpe prijs. De opgebouwde no-claim blijft in stand en je auto ziet er weer uit zoals voor de schade het geval was.